dissabte, 30 de novembre de 2013

Mobilitzacions contra la reforma de l'Administració Local.

La comissió obrera de l'Ajuntament participa en la campanya de mobilitzacions contra les lleis de reforma de les administracions locals, tant l'estatal com la de la Generalitat.

El 14 de novembre es van produir diferents concentracions, actes i tancades, amb la participació de més de 700 delegats i delegades i treballadors i treballadores, a diferents ajuntaments de Catalunya, per mostrar el rebuig a la Reforma Local que en aquests moments està en tràmit legislatiu.

Les actuacions es van concentrar en diferents Ajuntaments: Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Feliu de Llobregat, Castelldefels, Terrassa, Vilanova i la Geltrú, Girona, Lleida, Reus i Mollet del Vallès. En algunes van participar representants sindicals d'altres ajuntaments propers. En la imatge, la tancada a l'ajuntament de Girona, amb representació rosinca.
 

 
Aquests actes formen part de les accions que CCOO convoca per lluitar contra la desaparició de molts serveis municipals, com l'educació infantil, els serveis socials, i altres, que afectaran i agreujaran la situació de moltes families que els necessiten.

Així mateix es va iniciar una recollida de signatures dels ciutadans i ciutadanes en contra de la Reforma Local que continuarà durant les properes setmanes. Podeu signar en el següent enllaç:
 
 
I si voleu col·laborar amb nosaltres en aquesta campanya recollint signatures, podeu baixar el document de petició amb el full de signatures aquí:
http://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=Y2Nvby5jYXR8ZnNjX3NlY3Rvcl9sb2NhbHxneDozY2Y5ZjNhZmJhOTZkMTU1
 
    NOVA MOBILITZACIÓ A ROSES
 
El 3 de desembre, caravanes de cotxes sortiran d'arreu de Catalunya per convergir a Barcelona en una gran manifestació de rebuig a la reforma local. La caravana de les comarques gironines s'iniciarà a Roses, a les 8 del matí a la plaça Catalunya, davant de l'Ajuntament, i comptarem amb el suport del company Enrique Fossoul, secretari general de la Federación de Servicios a la Ciudadanía de CC.OO. en l'àmbit estatal.
 
Esperem que ens acompanyeu en aquest acte per fer-ho ben lluït i que els governs, els mitjans i la ciutadania tinguin ben present que els treballadors públics no només defensem el que és nostre, sinó el que és de tots i que corre un seriós perill: l'estat del benestar.

I per a qui encara no tingui clar de quina bestiesa estem parlant, un video que ho explica d'allò més bé. Veureu que la cosa és prou greu com per moure's!

 
 
 
 
 
 
 

1 comentari: