dijous, 13 de febrer de 2014

Álex Durán a les jornades de l'APLEl nostre company Álex, des del seu càrrec executiu a l'Agrupació de Policies Locals de CC.OO, participa activament com a organitzador i com a ponent, en les jornades que està fent l'agrupació sobre les problemàtiques més actuals d'aquest col·lectiu. El que en principi estava pensat que fos una jornada a Barcelona s'ha convertit en una tournée per les quatre capitals de província a causa de l'allau d'inscripcions arribades d'arreu del territori.

En aquestes jornades es tracten temes com la reclassificació professional del col·lectiu per passar del grup C2 al C1, i les novetats legislatives que ens afecten i ens amoïnen (reforma de l'administració local, llei de seguretat privada...).

La primera va tenir lloc dilluns a la sala d'actes de CC.OO. a Barcelona i es va obrir amb una interessant ponència de Josep Milan, de la Subdirecció General de Coordinació de la Policia de Catalunya, que va informar de la situació actual i dels nous reptes de les Policies Locals de Catalunya. A partir de la ponència es va generar un debat sobre el present i el futur de les policies locals, les reivindicacions professionals i l’atenció a la ciutadania.

Hi van assistir dos centenars de representants del col·lectiu. També es preveu una assistència considerable a les jornades que es faran la setmana vinent a Girona, Lleida i Tarragona, com a mostra indiscutible del dinamisme que caracteritza el col·lectiu, els nostres representants i la nostra agrupació.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada