dilluns, 5 de maig de 2014

Acord Mutua de Salud privada per a treballadors Ajuntament de Roses i empreses participadesBenvolgut/da,

Parlant amb companys i companyes de l'Ajuntament i veient que tot puja, menys els sous, i que les assegurances de salut privada comencen a despertar l'interès de molts de vosaltres. Els membres de la Secció Sindical i delegats/delegades de CCOO, vam decidir que buscaríem companyies d'assegurances de Salut que ens oferissin una bona pòlissa col·lectiva per oferir al personal de l'Ajuntament.

Vam contactar amb diverses companyies com de primera línea, i els vam plantejar la possibilitat d'obrir un col·lectiu per a "Empleats públics d'aquest Ajuntament i empreses participades d'aquesta casa (ROSERSA, PORT DE ROSES, ROSESNET I PROMOCIÓ I DESENVOLUPAMENT DE ROSES)", la resposta d'aquestes companyies ha estat de tota mena, unes molt interessades i altres gens. La majoria, hem de dir que han posat molt interès i ens han atès molt bé.

I com que s'havia d'escollir una, la Secció Sindical de CCOO i delegats/es de CCOO a l'Ajuntament de Roses hem arribat a un acord amb Agrupació Mútua, ja que aquesta ha presentat la millor oferta, tant en preu com en serveis.

Us la traslladem:

Producte: Plus mèdic

  • 40 euros/mes/assegurat. Sense trams d'edat. Edat límit de contractar 64 anys.
  • Sense copagament
  • Carències: SI, excepte si es ve d'una altre companyia. Part 8 mesos, pròtesis i quimio ambulatòria 12 mesos.
  • Familiars treballadors que es puguin acollir: Parelles i fills

  • Les persones interessades a contractar la pòlissa Dentalmedic, el preu per col·lectiu és de 5 euros per persona al mes. Adjuntem barem de franquícies de Dentalmedic i el fulletó explicatiu del producte.

Mínim: 10 assegurats per obrir col·lectiu amb un compromís de 50.

Per tal de contractar l'assegurança de Salut, poseu-vos en contacte amb el correu ccoo@roses.cat 
on us proporcionarem la sol·licitud que caldria omplir i signar.I us posarem en contacte amb la comercial d'Agrupació.
  • Núm. de DNI de cada assegurat
  • Núm. de compte bancari.
  • Fotocòpia de l'últim rebut de la companyia pels que estiguin assegurats, per treure les carències.
IMPORTANT: si teniu actualment una pòlissa en vigor i per evitar que l’assegurança es prorrogui automàticament cal enviar una notificació per escrit a l’entitat asseguradora (o, si escau, a l’agent d’assegurances que va mitjançar en el contracte) amb una antelació mínima de 2 mesos a la data de finalització de l’assegurança, les de salut tenen venciment a finals d'any. PER TANT A L’OCTUBRE CAL ENVIAR CARTA DE CANCEL·LACIÓ PÒLISSA ACTUAL).I la gent que no tingui assegurances, la pot contractar a partir d'ara.

Per a més informació us atendrem al correu electronic de la Secció Sindical ccoo@roses.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada