diumenge, 2 de desembre del 2012

PROTESTA PAGA DE NADAL 2012




En senyal de protesta els treballadors de aquest ajuntament estem demanant via instancia el pagament integre de la paga de nadal d'aquest any, ja que en molts llocs la estan pagant i es tracta més de voluntat política que de res més.
Aixi desde aquesta secció sindical us animem a presentar la instancia exigint el compliment del pagament de la part del nostre sou retirada pel govern i us animem a participar a la protesta convocada pels treballadors de la policia local que, a part del conflicte propi, protesten per aquestes retallades que ens afectes a tots.
 dilluns dia 3 a la hora del ple. (19.45 hores)

 Tots units ho podem aconseguir si no fem res ens faran el que voldran.

La Plataforma de Sindicats del Sector Públic, integrada per CCOO, al costat d'una trentena d'organitzacions sectorials, ha acordat, aquest dimecres dia 28 novembre, engegar els tràmits legals per a la reclamació judicial de la paga extraordinària de Nadal, encara que les demandes no es pot presentar formalment fins que no es produeixi la meritació del pagament.

Es presentaran de forma conjunta sota dos formats totalment diferenciats: conflicte col·lectiu per al personal laboral davant l'Audiència Nacional i contenciós-administratiu per al personal funcionari.

Per  CCOO la paga extraordinària és un dret retributiu, no una "dádiva" i no poden buscar-se dreceres o subterfugis que emmascarin el problema però no ho solucionin, per tant, lluitarem perquè els tribunals declarin il·legal aquesta retallada injusta, discriminatori i recuperem la paga de Nadal que mai haurien d'haver-nos sostret.

Seguirem,  lluitant per la no aplicació de la resta de retallades que conté el "decretazo", i advocant per la no criminalització dels treballadors i treballadores del sector públic que, com venim reiterant des de fa molt temps, és un esglaó més en la política de deterioració i menyspreu d'allo PÚBLIC per part del Govern del PP amb l'única intenció d'acabar amb això i amb els pilars de l'Estat del Benestar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada